Corporate MBA

U wilt investeren in de ontwikkeling van uw medewerkers. U wilt hen helpen vaardigheden verder te ontwikkelen zodat zij bij kunnen dragen aan de groei van uw organisatie. Bij Teamwork zijn we van mening dat investeringen in de ontwikkeling van uw medewerkers betaalbaar moet zijn. Daarom hebben we een uniek online programma ontwikkeld dat al uw medewerkers de kans geeft om een professioneel MBA-programma te volgen zonder dat u steeds opnieuw hoeft te investeren. Op deze manier plukt u als organisatie de vruchten met een minimale investering.

Wat biedt het programma u?

Het bespaart u geld

U investeert slechts één keer voor al uw medewerkers door een vast bedrag te betalen, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, het aantal medewerkers en de duur van het programma. U hoeft niet steeds opnieuw te investeren. Onze corporate MBA is de meest complete opleiding op HBO-niveau voor managers, kaderleden en medewerkers. Het combineert persoonlijke ontwikkeling met brede zakelijke kennis en strategisch denken. De opleiding bestaat uit acht modules die zijn gebaseerd op de laatste trends uit het bedrijfsleven.

  1. Introductie
  2. Management & leiderschap
  3. Strategie
  4. Innovatie
  5. Organisatie
  6. HRM
  7. Sales & marketing
  8. Finance

Het corporate MBA-programma bieden wij aan voor een fractie van de kosten van een traditionele MBA-opleiding. Het lesmateriaal en de examens zijn in het Engels. De certificering is in de vorm van open badges.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze corporate MBA? Neem contact met ons op voor een gratis demo.

Contactformulier